Η σχέση της με τον Kanye West βοήθησε αρκετά για να γίνει περισσότερο γνωστή, όμως η Julia Fox ήταν και πριν τον Kanye ένα πρόσωπο που αποτελούσε το πειραματόζωο των οίκων μόδας που ήθελαν να δοκιμάσουν μια πολύ extreme στυλιστική επιλογή. Η ίδια δηλώνει κατά βάση ηθοποιός, αλλά περισσότερο ως μοντέλο λειτουργεί, ως μούσα σχεδιαστών. Μέσα στο 2022 έχει απασχολήσει πάρα πολύ με ενδυματολογικές επιλογές, περισσότερο απ΄όσο είχε συζητηθεί σε όλο το προηγούμενο διάστημα της ζωής της.

Κατά καιρούς έχει εκφράσει μερικές αμφιλεγόμενες απόψεις, όπως πολύ πρόσφατα που υποστήριξε ότι όταν μια γυναίκα χτυπάει έναν άντρα, δεν είναι κακοποίηση γιατί δε βρίσκεται σε θέση ισχύος, σε θέση εξουσίας, έχοντας ως επίκεντρο του σχολίου της την υπόθεση Heard-Depp.

Από χθες η Julia Fox αποτελεί αντικείμενο συζήτησης γιατί απαθανατίστηκε από παπαράτσι καθ΄οδόν για το σουπερμάρκετ φορώντας ένα ανοιχτό παλτό και από μέσα μόνο τα εσώρουχα της. Μάλιστα, είχε ανά χείρας ένα τζιν παντελόνι, το οποίο είχε μετατρέψει σε τσάντα και το χρησιμοποίησε για να βάλει εκεί κάποια από τα ψώνια της. To denim είναι το κύριο στοιχείο στο στυλ της και πάντοτε θα έχει μια νέα πρόταση γύρω από το τζιν ύφασμα.

Εννοείται πως αυτή η επιλογή σχολιάστηκε, με την Fox να απαντάει σε story της στο Instagram πως εφόσον αυτή η εικόνα είναι αποδεκτή στην παραλία, θα πρέπει να είναι αποδεκτή παντού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timeless? (@timelessmagg)

Πολύ εύστοχα έγραψαν κάποιοι ότι «όταν πάει η Julia Fox με τα εσώρουχα σε σουπερμάρκετ, είναι οκ. Όταν το κάνω εγώ, με πετάνε έξω από το μαγαζί και μου απαγορεύουν να ξαναπάω». Είναι αυτή η διαφορά αντιμετώπισης της οποίας τυγχάνουν οι celebrities, όπως είδαμε και στην περίπτωση του Jason Momoa.

Η Fox μπορεί να θέλει να κανονικοποιηθεί αυτή η αμφίεση και εκτός παραλίας, αλλά ας μην το φτάσουμε στα άκρα με τα κοινωνικά μηνύματα. Δεν τρέχει και κάτι αν φοράμε ένα ρούχο. Αν ας πούμε η Fox θεωρεί πως είναι νορμάλ αυτό και πρέπει να θεωρείται παντού νορμάλ, ας φανταστούμε να τελειώνει το σχολείο και να πηγαίνουν όλοι οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά με τα εσώρουχα.

Ας φανταστούμε να τους κάνουν μάθημα οι καθηγητές με τα εσώρουχα επειδή κάνει ζέστη. Ή, ας σκεφτεί η Fox πώς θα αντιδρούσε αν ένας σκηνοθέτης την υποδεχόταν στο σπίτι του για πρόβα φορώντας μόνο το μποξεράκι του. Χμμμ, πώς το απελευθερωτικό της μήνυμα παίρνει ξαφνικά διαφορετική σημασία…

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Julia Fox: Η τελευταία της risky εμφάνιση έχει Lady Gaga vibes

Ωραία τα παπουτσάκια σου Πέγκυ μου: H Julia Fox με πλαστικό χέρι στο λαιμό και τσάντα από ανθρώπινα μαλλιά

Julia Fox: Πάει το DIY styling ένα βήμα παρακάτω – Συνδύασε κομμένη μπλούζα με γιγάντια γάντια και ίδιες μπότες