Αν υπήρχαν αποδόσεις πριν από τα Όσκαρ για το ποια θα έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, τότε η Μάργκοτ Ρόμπι θα ήταν σίγουρα στις υποψήφιες και θα διεκδικούσε μέχρι το φινάλε τον τίτλο. Ο ανταγωνισμός, ως είθισται σε τέτοιες βραδιές, είναι έντονος, πολύ περισσότερο στο after party των Όσκαρ που κάνει το Vanity Fair μαζί με τις Καρντάσιαν.

Η εμφάνιση της στο πάρτυ μετά τα Όσκαρ ήταν που την πήγε στην κορυφή, γιατί το φόρεμά της στη διάρκεια της απονομής ήταν λιτό και διακριτικό. Το καλό το κρατούσε για μετά η Ρόμπι που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair φορώντας ένα φόρεμα-κορσέ, κεντημένο με χρυσαφένια επίστρωση και λεπτομέρειες με κοσμήματα στην περιοχή του στήθους και στο τελείωμα.

Παράλληλα, φορούσε στα πόδια σανδάλια με κορδόνια που δένονταν μέχρι πάνω από τη γάμπα κι έμοιαζε με Αμαζόνα ή κάτι κοντά σε αυτό. Αξίζει να αναφερθεί πως είχε επιλέξει να μη βάψει τα νύχια των ποδιών της, κάτι που όντως δε θα ταίριαζε στο σύνολο, αφού τα μάτια έπεφταν ούτως ή άλλως στο απαστράπτον φόρεμα. Αντιθέτως, τα νύχια των χεριών της ήταν βαμμένα σε απόχρωση του καφέ, σε πιο γήινους τόνους, για να ταιριάζουν με το πανωφόρι της.

Κι επειδή ο Ταραντίνο χρησιμοποίησε τα πόδια της αρκετά στο Once Upon A Time In Hollywood, κάτι μας λέει πως με αυτές τις φωτογραφίες θα έχει σίγουρα ένα όραμα για εκείνη για την τελευταία του ταινία.

Τα υπόλοιπα τα περιγράφουν καλύτερα οι εικόνες για τη Μάργκοτ Ρόμπι!