Η Πάρις Χίλτον παραδέχτηκε πως δεν έχει αλλάξει πάνα στον γιο της παρά μόνο αφότου έγινε ενός μηνός, με τους χρήστες των social media να αντιδρούν. Η Πάρις Χίλτον έγινε πρόσφατα ξανά μητέρα, καθώς ανακοίνωσε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, της κόρης της Λονδίνο στις 23 Νοεμβρίου. Στη δεύτερη σεζόν της ριάλιτι σειράς Peacock, με τίτλο «Paris in Love», η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι ήταν φοβισμένη την πρώτη φορά που άλλαξε την πάνα του γιου της, μόλις έναν μήνα μετά τη γέννησή του.

Στο βίντεο, το οποίο έγινε viral αυτή την εβδομάδα μετά την ανάρτησή του στο TikTok, η Πάρις Χίλτον φαίνεται να συστήνει την αδερφή της Νίκι, στον γιο της Φοίνιξ Μπάρον, ο οποίος ήταν μόλις 32 ημερών εκείνη τη στιγμή. «Πρέπει να μάθω πώς να του αλλάζω πάνα;» ρωτάει η Πάρις την αδερφή της. Και λίγο πριν του την αλλάξει, η Πάρις παίρνει τον γιο της αγκαλιά και του λέει: «Είπα ότι δεν θα το έκανα αυτό στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα».

Η συνέχεια του βίντεο δείχνει την νταντά Τζένα, να στέκεται δίπλα στην αλλαξιέρα καθώς η Νίκι δίνει οδηγίες στην αδερφή της για το πώς να αλλάξει την πάνα του Φοίνιξ. Κάποια στιγμή, η Χίλτον ρωτάει την νταντά ποια πλευρά της πάνας είναι η μπροστινή και ποια η πίσω, με την αδερφή της να της υπενθυμίζει να μην το κάνει με απότομες κινήσεις, ενώ η νταντά της προτείνει να μιλάει στον γιο της ενώ τον αλλάζει.

Τα σχόλια για την Πάρις Χίλτον

Το στιγμιότυπο αυτό ανέβηκε στη συνέχεια στο TikTok από τον χρήστη @realitytvking, όπου έλαβε περισσότερες από 2,3 εκατομμύρια προβολές. Πάνω από το κλιπ έγραφε: «Η Πάρις Χίλτον μαθαίνει να αλλάζει την πάνα του γιου της για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα».

Στα σχόλια, πολλοί ήταν εκείνοι που έκραξαν την Πάρος Χίλτον για το γεγονός ότι δεν είχε αλλάξει ξανά πάνα στον γιο της, έναν μήνα μετά τη γέννησή του μέσω παρένθετης μητέρας. «Αισθάνομαι άσχημα που κρίνω γιατί δεν ξέρω την Πάρις. Προφανώς κανείς μας δεν την ξέρει… αλλά… αλήθεια τώρα; Δεν αλλάζει την πάνα του μωρού της; Ορίστε;» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να γράφει: «Λυπάμαι… αλλά ορίστε;;;;;;». «Δεν θέλω να ακουστώ σαν να ντροπιάζω τη μαμά, αλλά έλα τώρα, έναν μήνα μετά;;;; Ακόμη και ο άντρας μου άλλαξε πάνα μετά από μια μέρα!» έγραψε κάποιος άλλος.

«Οι πλούσιοι άνθρωποι είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα, αυτό είναι πραγματικά λυπηρό» υποστήριξε ένα άτομο. «Κανένα ποσό χρημάτων δεν θα με εμπόδιζε να ασχοληθώ με το δικό μου μωρό» σχολίασε ένας ακόμη. «Η νταντά είναι αγχωμένη βλέποντάς της να το κάνει αυτό», σημείωσε κάποιος άλλος.

Υπήρχαν όμως και άλλοι που έσπευσαν να την υπερασπιστούν. «Πιθανώς έτσι μεγάλωσε η Πάρις, σχεδόν αποκλειστικά από νταντάδες» τόνισε ένα άτομο. «Είναι το μόνο που ξέρει». «Παιδιά, δεν είναι όλοι καλοί στο να γίνονται μαμάδες για πρώτη φορά. Χρειάζεται χρόνος» σχολίασε ένας άλλος. «Τουλάχιστον προσπαθεί και τώρα είναι μια σπουδαία μαμά. Σταματήστε να την ντροπιάζετε». Ένας άλλος χρήστης με χιούμορ έγραψε, «Αν είχα τα χρήματα, ούτε εγώ θα άλλαζα πάνα για ένα μήνα» με έναν άλλον να συμφωνεί σε αυτή τη τοποθέτηση: «Ελάτε τώρα. Αν δεν χρειαζόταν να αλλάζουμε πάνες, δεν θα το κάναμε».