Η Rihanna, πριν 3 μήνες, εμφανιζόταν στη σκηνή του Super Bowl και ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της με όλο το διαδίκτυο να συζητάει αυτή την αποκάλυψη. Πέρασαν 3 μήνες από τότε και η εγκυμοσύνη της έχει προχωρήσει, βρίσκεται πια στον 8ο μήνα της, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει πράγματα που είναι ασυνήθιστα για άλλες εγκυμονούσες.

Όπως μια γυμνή φωτογράφιση, όπου σε όλο της το κορμί έχει τοποθετηθεί κάποιο λάδι για να την δείχνει ακόμα πιο σέξι.

Ξεπερνώντας κάθε άλλη διάσημη που το έχει δοκιμάσει, όπως της Ντεμί Μουρ στο Vanity Fair ή της Σίντι Κρόφορντ στο W πριν από κάμποσες δεκαετίες, η Rihanna μπορεί να μην ήταν σε κάποιο εξώφυλλο, αλλά θα έπρεπε να είναι. Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες στην ανάρτησή της, δε γίνεται παρά να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα.

Μόνο κοσμήματα στο σώμα της

Εκεί η Rihanna είναι αρκετά tribal, μοιάζει να αποτίει κάποιον φόρο τιμής στην καταγωγή της από τα Μπαρμπέιντος με τα κοσμήματα που έχει στον λαιμό και στα χέρια και καταθέτει το απόλυτο sexyness. Όχι μόνο για τα δικά της δεδομένα και το ταβάνι, αλλά συνολικά. Ανεβάζει τον πήχη.

Κάτω από φοίνικες, με τη θάλασσα πίσω της, η RiRi αφήνει τη μακριά της χαίτη να πέσει από τη μια πλευρά, κρατάει το στήθος της με τα χέρια της και αφήνει τον φακό να απαθανατίσει την ομορφιά της ανθρώπινης φύσης και της εγκυμοσύνης.

Πολύ λογικά λοιπόν, αυτή η ανάρτηση κατάφερε να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια likes σε 8 ώρες και σίγουρα κάποιο ρεκόρ έχει σπάσει, είτε ατομικό είτε για το Instagram.

Το pregnancy style της Rihanna

Σίγουρα, αυτό το αποτέλεσμα θα ήθελε πολύ να το έχει η Vogue, όπου η Rihanna είχε φωτογραφηθεί πριν από μερικές εβδομάδες μαζί με τον ASAP Rocky και τον γιο τους.

Σε κάθε περίπτωση, η εγκυμοσύνη της πάει της Rihanna και αυτό το έχει δείξει και με το στυλ της στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Εκείνη την περίοδο, πριν από 2 χρόνια περίπου, όλοι μιλούσαν για το πώς σπάει τους κανόνες για το πώς ντύνονται οι έγκυες στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Rihanna