Η φωτογράφιση της Rihanna για το περιοδικό Vogue, είναι από εκείνες που τις χαζεύεις για ώρα. Την κοιτάς, την ξανακοιτάς και χάνεσαι με το πόσο εκθαμβωτική μπορεί να γίνει ακόμα αυτή η γυναίκα. Ναι, μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχε κάποιες άστοχες εμφανίσεις, αυτό όμως που δημιούργησε η Vogue, θα μείνει στην ιστορία.

Το ραντεβού με τη Riri δόθηκε στο Caviar Kaspia, το αγαπημένο της εστιατόριο στο όγδοο διαμέρισμα του Παρισιού – έχοντας περάσει τρία χρόνια από την τελευταία της επίσκεψη- , με θέα την πλατεία Μαντλέν, μια από τις παραδοσιακά σικ περιοχές της Πόλης του Φωτός. «Ξέρω πως η φούστα είναι Junya, αλλά ποιος έφτιαξε το αυτό το denim τζάκετ;»: Κάπως έτσι υποδέχεται η Rihanna την Chioma Nnadi της Vogue για τη συνέντευξή τους. «Τίποτα δεν ξεφεύγει από το αυστηρό μάτι της Rihanna, ειδικά όταν πρόκειται για τη μόδα», γράφει η Nnadi. Παραγγέλνουν, με την Rihanna να λέει πως αυτή την περίοδο η λαχτάρα της είναι περισσότερο για γλυκά παρά για αλμυρά.

Από τότε που η ίδια και ο σύντροφός της A$AP Rocky, ανακοίνωσαν στα τέλη Ιανουαρίου πως περιμένουν παιδί, η 34χρονη σούπερ σταρ έχει δεχθεί πως θα γίνει μέλλουσα μαμά με μια ακατανίκητη χαρά. «Νομίζω πως τώρα λέω ναι σε περισσότερα γιατί ξέρω πως θα είναι διαφορετικά στην άλλη πλευρά», λέει. «Στην αρχή περίμενα κάποια μαγική αλλαγή, αλλά πραγματικά παραμένω αυτή που είμαι».

Rihanna: Στον τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχει ξαναγράψει τους κανόνες της μόδας, με outfits που δεν έχουμε ξαναδεί. Έκανε την μεγάλη είσοδο στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, αλλά αναμφισβήτητα η κορύφωση στο στιλ της ήρθε στον Dior, με το μικρό μαύρο φόρεμα. «Για μένα, το φόρεμα αυτό ήταν στην πραγματικότητα ό,τι πιο κοντινό σε ρούχο εγκυμοσύνης που έχω φορέσει μέχρι στιγμής» παραδέχεται η ίδια. Πολλοί δεν το συμμερίζονται. «Πώς τολμά να είναι τόσο έγκυος και τόσο γυμνή;» διερωτώνται οι επικριτές της. Όμως, η συντριπτική πλειονότητα χειροκρότησε την εμφάνιση με συλλογικό ενθουσιασμό. Για τους πολλούς η Rihanna είναι μια τολμηρή, σέξι, δυναμική γυναίκα που ντύνεται δημιουργικά με ή χωρίς κοιλιά εγκυμοσύνης. Ιδίως για τις μαύρες εγκυμονούσες, η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτέλεσε έμπνευση και πράξη «στυλιστικής ανυπακοής».

Η Rihanna βρίσκεται πλέον στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. «Όταν ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος, σκέφτηκα “δεν υπάρχει περίπτωση περίπτωση να πάω για ψώνια σε τμήμα εγκυμοσύνης”. Συγγνώμη, έχει πολλή πλάκα να ντύνεσαι. Και δεν πρόκειται να αμελήσω αυτό το κομμάτι επειδή το σώμα μου αλλάζει» παραδέχεται η ίδια.

Έτσι όπως το σώμα αλλάζει, έτσι αλλάζει και το στυλ: Οι σέξι εμφανίσεις που μπορεί να είχε σκεφτεί πριν την εγκυμοσύνη της, ταιριάζουν τώρα απόλυτα στο νέο της στιλ. Αυτό είναι ένα σημείο που ελπίζει ότι θα ενδυναμώσει κι άλλες μέλλουσες μαμάδες. «Ελπίζω ότι μπορέσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τι θεωρείται «αξιοπρεπές» για τις έγκυες γυναίκες», μου λέει. «Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ για αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να νιώθω πως γιορτάζω. Γιατί πρέπει να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η Rihanna είπε επίσης ότι αυτή και ο σύντροφός της δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν παιδί «αλλά σίγουρα δεν το απόφευγαν» και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω καν πότε έχω ωορρηξία και τέτοια πράγματα. Απλά διασκεδάζαμε». Εξήγησε επίσης, πόσο κοντά ήρθαν κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, ενώ βρίσκονταν σε ένα οδικό ταξίδι off road. «Έγινε η οικογένειά μου εκείνη την εποχή», είπε προσθέτοντας: «απλώς νιώθω ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε στο πλευρό του».

Όταν η Chioma Nnadi τη ρώτησε τι της αρέσει περισσότερο στη σχέση τους, εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κινητό της και είναι ο Rocky. Ανταλλάσσουν το «I love you» πριν κλείσουν το τηλέφωνο, η ευκολία και η ζεστασιά τους είναι απτή. «Τι αγαπώ περισσότερο σε εμάς; Διαφάνεια με τα πάντα: πώς νιώθουμε, ποιοι είναι οι στόχοι μας, ποιοι είναι οι φόβοι και οι ανασφάλειές μας. Η ευπάθεια να μπορείς να πεις αυτό που νιώθεις ο ένας για τον άλλον».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Scarlett Johansson: Έκανε τελικά σεξ σε ασανσέρ μετά τα Oscar του 2012; – Η φήμη που την συνοδεύει χρόνια

Britney Spears: Έγκυος στο τρίτο της παιδί – Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Με πληροφορίες από Vogue