Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο ηθοποιός Jeremy Renner, γνωστός για το ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel, μετά από ατύχημα που είχε όταν καθάριζε το χιόνι με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στην οικία του, κοντά στο Mt Rose-Ski Tahoe, μια περιοχή που γεωγραφικά βρίσκεται κοντά στο Ρίνο της Νεβάδα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, «φέρει τραύματα μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, ενόσω απομάκρυνε το χιόνι νωρίτερα σήμερα», μια σχετικά απλή δήλωση, ωστόσο οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ είναι πως ο τραυματισμός είναι σοβαρός. Πρόσθεσε, επίσης, πως «λαμβάνει άριστη ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του είναι διαρκώς μαζί του.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ για τις ταινίες «The Hurt Locker» και «The Town», μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής. Όπως όλοι όσοι επλήγησαν από την κακοκαιρία, είχε ανεβάσει και ο Jeremy Renner βίντεο και φωτογραφίες από τις δύσκολες συνθήκες. Μάλιστα, στα μέσα του Δεκεμβρίου είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία ενός θαμμένου από το χιόνι αυτοκινήτου γράφοντας στη λεζάντα: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Επιπλέον, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ηθοποιός φαινόταν να απολαμβάνει την οδήγηση του εκχιονιστικού μηχανήματός του. «Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό στη Μητέρα Γη, και τη Μητέρα Φύση. Περιμένω να χάσω τη μάχη, αλλά πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», έγραψε.