Το βράδυ του Σαββάτου στα SAG Awards η Σοφία Βεργκάρα ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία. Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της. Ήταν, άλλωστε, η πρώτη της εμφάνιση σε βραβεία ως single, μετά τον χωρισμό με τον Τζο Μανγκανέλο. Κι ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η παρουσία της συνοδευόταν κι από ένα πολύ επιτυχημένο δικό της πρότζεκτ σχετικό με την υποκριτική, δηλαδή η σειρά Griselda, με την οποία ενδεχομένως να είναι υποψήφια σε βραβεία του χρόνου.

Με το κόκκινο της φόρεμα, η Σοφία Βεργκάρα έγινε αντικείμενο θετικής συζήτησης, με τα σχόλια για το πόσο εντυπωσιακή είναι στα 52 της, να δίνουν και να παίρνουν. Το στράπλες φόρεμα αναδείκνυε το πληθωρικό της μπούστο και, καθώς ήταν εφαρμοστό, τις latin καμπύλες της.

Σοφία Βεργκάρα

Βέβαια, η σούπερ σέξι εμφάνιση της Σοφία Βεργκάρα ατόνησε όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με το υπόλοιπο καστ του Modern Family, όπου η φάση έγινε αρκετά άβολη. Μπορεί να γράψαμε εδώ ότι αυτή η λέξη πρέπει να καταργηθεί, αλλά εν προκειμένω θα το πούμε: ήταν κριντζ.

Μαζί με τους Τζούλι Μπόουεν, Εντ Ο’ Νιλ, Τάι Μπαρέλ, Τζέσι Τάιλερ-Φέργκιουσον και Έρικ Στόουνστριτ, ανέβηκαν στη σκηνή για να κάνουν ένα ολιγόλεπτο «κωμικό» bit για το πώς είναι η ζωή τους 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και η αίθουσα στα βραβεία είχε σιγήσει γιατί δεν ήξερε αν πρέπει να γελάσει ή όχι. Όπως λένε και στην κωμωδία, αυτό το κόνσεπτ «πέθαινε» για όσα λεπτά διήρκεσε. Κυρίως γιατί, με εξαίρεση τον Φέργκιουσον που έχει και δική του εταιρεία παραγωγής με τον σύζυγό του Τζάστιν Μικίτα, οι υπόλοιποι αγνοούνται υποκριτικά μετά το τέλος της σειράς.

Είναι όλοι τους τόσο στιγματισμένοι από τους ρόλους, που θα πρέπει να περάσουν μερικά χρόνια για να βρουν ρόλους σε άλλες σειρές και αυτούς όχι ως βασικοί, αλλά ως γκεστ κλπ. Τον δε Εντ Ο’ Νιλ, λόγω ηλικίας, πιθανότατα δεν θα τον δούμε κάπου ξανά μέχρι το τέλος της ζωής του.

Δείτε το απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=eSWMJdrCgFU