Ένα μεγάλο δείγμα ευφυΐας βρίσκεται στο να ξέρεις ποιες μάχες δίνεις. Να γνωρίζεις ποιες μάχες αξίζει να δώσεις. Το να επιλέξεις για παράδειγμα να τα βάλεις με την Σοφία Βεργκάρα, δεν είναι και ό,τι πιο έξυπνο μπορείς. Πολλώ δε όταν την προσβάλεις ξεκάθαρα και δεν έχεις την ευθιξία να ζητήσεις συγγνώμη για τον τρόπο που την αντιμετώπισες.

Η Σοφία Βεργκάρα έχει ξεκινήσει την περιοδεία για την προώθηση της σειράς Griselda που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 του μήνα στην Ελλάδα, και βρέθηκε σε μια εκπομπή στην ισπανική τηλεόραση με τίτλο El Hormiguero που παρουσιάζει ο Πάμπλο Μότος και κατά την διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε στη σειρά Modern Family και τον ρόλο της Γκλόρια Πρίτσετ.

Η προφορά της στην αγγλική έχει γίνει στο παρελθόν αρκετές φορές λόγος πειράγματος, ιδίως από τα υπόλοιπα μέλη του καστ της σειράς Modern Family και την Έλεν Ντετζένερις. Τότε δεν είχε θιχτεί γιατί με αυτούς τους ανθρώπους έχει μια άλφα σχέση και υπάρχει το έδαφος για να πειράξουν ο ένας τον άλλον.

Ο τρόπος που επέλεξε να την κοροϊδέψει ο παρουσιαστής ήταν που δικαιολογημένα την εκνεύρισε, με αποτέλεσμα όταν της ζήτησε να πει «Modern Family», η Σοφία Βεργκάρα να τον κολλήσει στον τοίχο.

«Γιατί; Δεν το είπα καλά; Α, μήπως μιλάς καλύτερα αγγλικά από μένα;», είπε αρχικά η Σοφία Βεργκάρα και ο παρουσιαστής έμεινε για λίγο σιωπηλός. Κι όταν προσπάθησε να αλλάξει συζήτηση, η Κολομβιανή και θερμόαιμη δεν του επέτρεψε να γλυτώσει. «Πόσες υποψηφιότητες έχεις για Emmy; Πόσες φορές σε έχουν προτείνει για Χρυσή Σφαίρα;», τον ρώτησε και ο Μότος είχε σχεδόν κοκκινίσει από ντροπή έψαχνε τρόπο να τελειώσει αυτή την άβολη κατάσταση.

Ήταν ένα μάθημα αυτό για τον παρουσιαστή και για οποιονδήποτε έχει σκοπό να αντιμετωπίσει έτσι την Σοφία Βεργκάρα, γιατί «You don’t mess with Sofia».