To νέο μέλος της οικογένειάς του καλωσόρισαν η 26χρονη Sophie Turner και ο 32χρονος Joe Jonas. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο μία υγιέστατη κόρη, λίγες μέρες μετά την επέτειο γάμου της με τον τραγουδιστή των Jonas Brothers.

Πρόκειται για την δεύτερη κόρη του ζευγαριού, μετά την μικρή Willa η οποία ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2020. Οι δύο τους είναι παντρεμένοι από το 2019 και ήταν ζευγάρι αλλά δύο πριν.

Η ηθοποιός του Game of Thrones και των ταινιών X-Men επιβεβαίωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάιο, σε συνέντευξή της με το βρετανικό ELLE.

«Αυτό σημαίνει ζωή για εμένα, το να ανατρέφεις την επόμενη γενιά» σημειώνει η Turner στην συγκεκριμένη συνέντευξη. «Το πιο υπέροχο πράγμα στην ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να δυναμώνει»

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μεγαλώνει η οικογένειά μας. Είναι η μεγαλύτερη δυνατή ευλογία» καταλήγει.

Εκπρόσωποι του ζευγαριού μίλησαν στο People και επιβεβαίωσαν την ευχάριστη είδηση. «Ο Joe και η Sophie είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον ερχομό του κοριτσιού τους».

Η Sophie και ο Joe είναι πολύ αυστηρή με την ιδιωτικότητά τους και δεν έχουν δημοσιεύσει καμία φωτογραφία της πρώτης τους κόρης, Willa, τα δύο χρόνια που έχει έρθει στην ζωή.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

O πατέρας του Elon Musk φροντίζει για την κρίση της υπογεννητικότητας: Έκανε παιδί με τη θετή του κόρη

Η Heidi Klum σε καλοκαιρινό mood: Ζεστάθηκε και πόζαρε τόπλες στο Instagram

Gerard Pique: Viral το βίντεο που τον δείχνει προβληματισμένο στο αμάξι να ακούει Shakira