Μπορεί ο Elon Musk να βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του ανοιχτού πολέμου που έχει ανοίξει με την Twitter, ο πατέρας του ωστόσο πάει να του κλέψει τα πρωτεία. Και όχι άδικα, μιας και ο Errol Musk, όπως έγινε γνωστό, απέκτησε δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout. Ένα κρεβάτι η οικογένεια.

Αυτό μάλιστα συνέβη λίγες μόνο ημέρες μετά τα δίδυμα που απέκτησε ο Elon με τη διευθύντρια επιχειρήσεων της εταιρείας του Neuralink, Shivon Zilis, που είχε μείνει επτασφράγιστο μυστικό. Το αποκορύφωμα είναι η απάντηση του Errol, για την θετή του κόρη, αφού είπε συμβάλλει στο να αντιμετωπιστεί η κρίση της υπογεννητικότητας.

«Δεν ήταν στα σχέδια. Αλλά ζούσαμε μαζί. Η Jana έμεινε εδώ για περίπου 18 μήνες αφού γεννήθηκε ο Rushi» και πρόσθεσε στο γεγονός ότι δεν μένουν μαζί:

«Αυτό το πράγμα δεν είναι πρακτικό. Γίνεται 35 στα επόμενα γενέθλιά της, οπότε, προχωράει. Αν ζω ακόμη, μπορεί τελικά να καταλήξει πάλι μαζί μου. Είναι δύσκολο. Θα προτιμούσα να τους έχω εδώ. Αλλά η Jana ήρθε και πέρασε μερικές μέρες εδώ πριν περίπου έξι μήνες και τα παιδιά άρχισαν να μου τη δίνουν στα νεύρα».

Η Jana είναι κόρη της Heide Bezuidenhout, με την οποία έμεινε παντρεμένος για 18 χρόνια. Μεγάλωσε την Jana ως πατριός της από όταν ήταν 4 ετών.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Γνήσιος Επαρχιώτης» ο Πρίγκιπας Κάρολος σύμφωνα με την Καμίλα – Τα ιδιαίτερά του χόμπι

Η Heidi Klum σε καλοκαιρινό mood: Ζεστάθηκε και πόζαρε τόπλες στο Instagram

Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα bullying και σεξουαλική παρενόχληση, πριν καν ανακαλύψω ποιος είμαι»