Όσο εμείς ασχολούμαστε με το αν χώρισε η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στην Ισπανία ένας άλλος χωρισμός μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Αυτός τους Gerard Pique και της Shakira, όπου τα διεθνή μέσα έχουν γράψει το μακρύ τους και το κοντό τους.

Στις τελευταίες εξελίξεις, ο αμυντικός ποδοσφαιριστής θέλει να επαναφέρει τις καλές σχέσεις με την τραγουδίστρια, με τις ευλογίες της μητέρας της κιόλας, η οποία ζητάει να τον συγχωρέσει για την απιστία του.

Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Pique, το οποίο θα συζητηθεί. Κι αυτό γιατί όχι μόνο εθεάθη αρκετά προβληματισμένος πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του, αλλά και γιατί παρά τα κλειστά τζάμια, ακούγεται ξεκάθαρα στo ραδιόφωνο να παίζει Shakira.

@carmonaa.23 Pique escuchando a shakira??#carmonaa23 #paratii #fyp #tiktokindia #bcn #tiktok #tiktoker #tiktokespaña #parati #fcbarcelona #gaeltonto #pique #shakira ♬ sonido original – carmonaa23

Ειδικότερα, ο Pique άκουγε το τραγούδι «Inevitable» της πρώην συντρόφου του ενώ οδηγούσε, έχει γίνει ήδη viral. Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok από τον λογαριασμό @carmonaa.23, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 250.000 likes.

Αναφορικά με την αθλητική εφημερίδα Marca, ο ίδιος διέκοψε το νταλαβέρι του με την «πέτρα του σκανδάλου» που έφερε τον χωρισμό στο ζευγάρι, την ίδια ώρα που η Shakira, προσπαθεί να πάρει τα δύο τους παιδιά και να φύγει από την Βαρκελώνη και να πάνε στο Μαϊάμι. Ο Pique προφανώς θέλει τώρα «καλοπιάσει» την λατίνα τραγουδίστρια, μιας και μεταξύ τους έχει ξεσπάσει μια μικρή διαμάχη γι’αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Όταν ο «Thor» έγινε…. vegan για να μπορεί να φιλήσει την Natalie Portman

Χρήστος Μάστορας: O «Spider Man» της Ελλάδας – Ανέβηκε σε στύλο φωτισμού και άρχισε να τραγουδάει

Khloé Kardashian: Θα αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Tristan Thompson παρότι έχουν χωρίσει από τον Δεκέμβριο