Εν μέσω αντιδράσεων από τις αποκαλύψεις που έγιναν στα νέα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «The Woman in Me», ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον λογαριασμό του στο Instagram, σηματοδοτώντας την πρόθεσή του να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια.

Μία πηγή μίλησε στο Page Six και αποκάλυψε ότι το πρώην μέλος των NSYNC επέλεξε αυτή την ενέργεια λόγω των «μισητών και προσβλητικών σχολίων» που κατακλύζουν τη σελίδα του στο Instagram.

Ο 42χρονος Τίμπερλεϊκ έχει αντιμετωπίσει έντονη κριτική μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της 41χρονης τραγουδίστριας.

Οι αποκαλύψεις της Σπίαρς για τον Τίμπερλεϊκ

Η Σπίαρς αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για την τριετή σχέση τους, συμπεριλαμβανομένης της παραδοχής της ότι έκανε έκτρωση.

Στο βιβλίο της, που δημοσιεύτηκε την περασμένη Τρίτη, η ποπ σταρ εξέφρασε τη βαθιά της αγάπη για τον Τίμπερλεϊκ λέγοντας: «Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί.

Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα. Αλλά εκείνος σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι».

Η Σπίαρς ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Τίμπερλεϊκ. με τον οποίο έβγαινε από το 1999 έως το 2002, την είχε απατήσει με μια «πολύ δημοφιλή γυναίκα».

Επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου αυτού, εξηγώντας ότι «είναι παντρεμένη με παιδιά τώρα» και ότι δεν ήθελε να την κάνει να νιώσει άβολα.

Αν και ο Τίμπερλεϊκ δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στις αποκαλύψεις του best-seller βιβλίου της Σπίαρς, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «δεν είναι καθόλου χαρούμενος» για το περιεχόμενό του.

Μια πηγή που επικαλείται η Daily Mail, δήλωσε: «Ο Τζάστιν δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Μπρίτνεϊ για όλα αυτά, και δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να της πει.
Ο Τζάστιν δεν είναι καθόλου χαρούμενος για όσα έχουν βγει στο βιβλίο αυτό».