Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη λίγο πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε αν θα έχει μείνει τίποτα καινούργιο να διαβάσουμε στο «The Woman in Me», μέχρι να βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 24 Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το σύντομο ειδύλλιο, δύο εβδομάδων, που είχε με τον Κόλιν Φάρελ μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Η 41χρονη σήμερα σταρ και ο 47χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου προτού εκείνη τον επισκεφτεί, το 2003, στα γυρίσματα της ταινίας «S.W.A.T.» και ανάψουν τα αίματα, σύμφωνα με το σχετικό, ζουμερό απόσπασμα του βιβλίου της:

«Μάχη είναι η σωστή λέξη –ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο, τόσο παθιασμένα γραπωμένοι, που ήταν σαν να μονομαχούμε στο δρόμο».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το ξεκαθάρισμα για το «γλυκό κορίτσι»

Όταν όμως η Σπίαρς βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του «Η δοκιμασία», ο Ιρλανδός σταρ ξεκαθάρισε τα πράγματα στους δημοσιογράφους: «Δεν είμαστε μαζί. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας».

Η Σπίαρς με τη σειρά της σχολίασε στο βιβλίο πως εκείνη την περίοδο δεν είχε ξεπεράσει τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Όπως και στο παρελθόν που είχα προσκολληθεί σε έναν άντρα, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι απλώς περνάμε καλά, ότι ήμουν σε ευάλωτη κατάσταση γιατί δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον Τζάστιν.

Για μια στιγμή, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Οι απογοητεύσεις στην ερωτική ζωή μου έπαιξαν κάποιο ρόλο στην απομόνωσή μου. Ένιωθα πολύ παράξενα τότε».