Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στα απομνημονεύματά της και ήδη μερικά αποσπάσματα έχουν κυκλοφορήσει παντού στο διαδίκτυο.

Η σταρ της ποπ γράφει στο βιβλίο «The Woman in Me» που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 24 Οκτωβρίου, πως «ένιωσε κατεστραμμένη», όταν ο μουσικός τη χώρισε μέσω ενός μηνύματος.

Όπως αναφέρει, σκέφτηκε ακόμα και να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία, μετά τον χωρισμό τους το 2002. «Εγώ ήμουν σε κώμα στη Λουιζιάνα κι εκείνος έτρεχε μες στη χαρά στο Χόλιγουντ», γράφει στο βιβλίο της.

Η σταρ αναφέρθηκε ακόμα στα ΜΜΕ, τα οποία τότε τη χαρακτήριζαν αδίκως ως την «πόρ** που ράγισε την καρδιά του χρυσού αγοριού της Αμερικής».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η έκτρωση και η αγάπη της για τον Τζάστιν

Σε άλλο σημείο του βιβλίου της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Όπως είπε, η εγκυμοσύνη της ήταν «έκπληξη», αλλά όχι «τραγωδία».

«Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα», γράφει η Σπίαρς σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το «People».

«Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι» συνεχίζει η Σπίαρς.

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει γι’ αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση.

Αν είχε αφεθεί μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας» δήλωσε η τραγουδίστρια.