Τον περασμένο Απρίλιο ο Τζέιμι Φοξ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, στο οποίο και έμεινε περίπου 50 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, έβγαιναν στη δημοσιότητα διφορούμενα δημοσιεύματα, με ορισμένα εξ αυτών να δηλώνουν πως η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο η υγεία του, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη με τον Τζέιμι Φοξ. Το μόνο που έγινε γνωστό ήταν πως υπήρξε κάποια ιατρική επιπλοκή. Η οικογένεια του έχει επιλέξει να μην δώσει καμία παραπάνω πληροφορία στα media, αφήνοντας όλα τα ερωτήματα αναπάντητα.

Το γεγονός, πάντως, ότι νοσηλεύτηκε σε κλινική ειδική για «ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο», δείχνει πως το πρόβλημα του ήταν σίγουρα νευρολογικό. Επιπλέον, πηγή από το περιβάλλον του Τζέιμι Φοξ, είπε πως «η οικογένειά του ήθελε να έχει μια ήρεμη ανάρρωση. Χρειαζόταν χρόνο για να γίνει καλά και προτίμησαν να κρατήσουν τα πράγματα ιδιωτικά μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος για την υγεία του. Γι’ αυτό και υπήρχε και υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για το τι ακριβώς έχει συμβεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως Μάρτιο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός «είχε καταρρεύσει» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που οδήγησε στην απόλυση πολλών ανθρώπων ανάμεσά τους έναν παραγωγό και δύο σκηνοθέτες.

Τζέιμι Φοξ

Καλύτερα από ποτέ ο Τζέιμι Φοξ

Κι ενώ δεν υπήρχαν πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες για το πώς είναι η υγεία του Τζέιμι Φοξ, ο ίδιος φρόντισε να ξεθολώσει το τοπίο. Ο ηθοποιός εθεάθη την Κυριακή να κάνει βόλτα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μία μικρή κρουαζιέρα σε ένα γιοτ σε ποτάμι του Σικάγο.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από ΤΜΖ, ο Φοξ έδειχνε ευδιάθετος και χαιρετούσε τους θαυμαστές του.

Και παρά το γεγονός πως ο Τζέιμι Φοξ φαινόταν καλά στην υγεία, μόλις και τον περασμένο μήνα υπήρχε έντονη ανησυχία. Πηγή από το περιβάλλον του είχε τονίσει πριν εβδομάδες πως ο Φοξ δεν είναι ακόμα ο εαυτός του.

«Λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εργάζεται σκληρά για να αναρρώσει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι ακόμα ο εαυτός του», είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι οι πιο κοντινοί άνθρωποι του 55χρονου ηθοποιού κρατούν σιγή ιχθύος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. «Τους έχει όλους γύρω του» είχε καταλήξει.