Εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο η κατάσταση της υγείας του Τζέιμι Φοξ, ο οποίος νοσηλεύτηκε για 50 ημέρες. Πλέον, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ αναρρώνει και παρουσιάζει πρόοδο, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα λεπτομέρειες του τι ακριβώς συνέβη, παρά μόνο ότι είχε μια κάποια ιατρική επιπλοκή. 

Το γεγονός ότι νοσηλεύτηκε σε κλινική ειδική για «ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο», δείχνει πως το πρόβλημα του ήταν σίγουρα νευρολογικό. Επιπλέον, πηγή από το περιβάλλον του Τζέιμι Φοξ, είπε πως «η οικογένειά του ήθελε να έχει μια ήρεμη ανάρρωση. Χρειαζόταν χρόνο για να γίνει καλά και προτίμησαν να κρατήσουν τα πράγματα ιδιωτικά μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος για την υγεία του. Γι’ αυτό και υπήρχε και υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για το τι ακριβώς έχει συμβεί».

Η ίδια πηγή ανέφερε ακόμη πως «ο Τζέιμι εκπλήσσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του, με την αξιοσημείωτη πρόοδό του» και συμπλήρωσε: «Ο ίδιος αντιμετωπίζει ζει σοβαρά την κατάσταση της υγείας του. Ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης. Ο Τζέιμι ζει από την προσπάθεια».

Από την άλλη, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, τα δημοσιεύματα ήθελαν την οικογένειά του να ελπίζει για το καλύτερο, αλλά προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Φαίνεται όμως πως αυτά δεν ισχύουν.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τζέιμι είχε κάνει μια ανάρτηση στο Ιnstagram του, οσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εκτιμώ όλη την αγάπη!!! Νιώθω ευλογημένος».