Ο Τζέισον Πρίσλεϊ έκανε μερικές αποκαλύψεις για το σύντομο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έζησε με τον Μπραντ Πιτ και έναν άλλον συγκάτοικο σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες το 1987.

Όπως εξομολογήθηκε ο «Μπράντον» από το «Μπέβερλι Χιλς», ήταν ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια σε ένα πραγματικά άθλιο μέρος του Λος Άντζελες.

«Ο Μπραντ δεν ήταν τόσο κακός όσο ο άλλος συγκάτοικός μου, ο οποίος ήταν η απόλυτη καταστροφή», θυμάται ο Καναδοαμερικανός ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο «Live with Kelly and Mark». «Αλλά ο Μπραντ ήταν εντάξει», πρόσθεσε.

Το αηδιαστικό παιχνίδι του Τζέισον Πρίσλεϊ με τον Μπραντ Πιτ

Ο Τζέισον θυμήθηκε ότι έπαιζε ένα παιχνίδι με τους συγκατοίκους του «για να δει ποιος θα μπορούσε να μείνει περισσότερο χωρίς ντους», κάτι που έκανε το κοινό να ανατριχιάσει.

«Το σκέφτομαι τώρα και λέω: Φίλε, πόσο αηδιαστικό! Τι σκεφτόσουν;», πρόσθεσε ο 54χρονος ηθοποιός.

«Ο Μπραντ κέρδιζε πάντα. Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό πια, αλλά τότε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό χωρίς να κάνει ντους» περιέγραψε, ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι έκαναν οικονομία στο νερό.

Ο σταρ των ’90s είχε γράψει στα απομνημονεύματά του το 2014 πώς ήταν να συγκατοικεί με τον 60χρονο αστέρα του κινηματογράφου: «Ζούσαμε με ramen noodles και μπύρα που κυκλοφορούσε σε λευκά κουτιά και τσιγάρα Marlboro Light».

Αλλά δεν ήταν μόνο έτσι, αποκάλυψε ο Τζέισον Πρίσλεϊ σε μια εκπομπή: «Ο Μπραντ μάς έφερε τις Βίβλους. Τα ονόματά μας ήταν χαραγμένα, ήταν πολύ ωραία. Έχω ακόμα τη δική μου, είναι στο σπίτι, στο ράφι μου».

Ο Τζέισον Πρίσλεϊ ήταν το απόλυτο teen idol στα ’90s, όταν πρωταγωνιστούσε στην εμβληματική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλές άλλες παραγωγές, με πιο πρόσφατη το «Private Eyes». Ωστόσο, ποτέ δεν ξεπέρασε τον ρόλο του «Μπράντον».

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Τζέισον έχει δύο παιδιά στην εφηβεία -τη 16χρονη Ava και τον 14χρονο Dashiell-, από τον 18χρονο γάμο του με τη make-up artist Naomi Lowde.