Όταν ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή στα μέσα της τελετής των Oscars και χαστούκισε με άνεση των Chris Rock, πολλοί σκέφτηκαν ότι αυτό μπορεί να σηματοδοτούσε το τέλος του. Η Ακαδημία του ζήτησε να αποχωρήσει, αφού πήρε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού, και αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ωστόσο, η δημοτικότητα του θρύλου του Hollywood, τουλάχιστον στον διαδικτυακό κόσμο, πάει ακόμα καλύτερα. Στην τελική αυτό είναι που ενδιαφέρει εκείνον και όσους διαφημίζει. Σύμφωνα με το Social Blade, το οποίο εξετάζει πόσους ακολούθους κερδίζουν ή χάνουν οι διάσημοι, ο Smith βγήκε αρκετά κερδισμένος μετά την επίθεσή του στο Rock.

Από τα Oscars στις 28 Μαρτίου, ο Will Smith έχει κερδίσει 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Ο Rock, από την άλλη, έχει καταφέρει να προσελκύσει μόνο 760.000 νέους followers στη σελίδα του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το κοινό κράζει τον Smith και συμπονεί τον Rock μόνο «επιφανειακά». Ή μπορεί τελικά το ποιους ακολουθείς στα social να μην σημαίνει τίποτα. Πάντως ο ηθοποιός έχει να δημοσιεύσει κάτι στο Instagram από τις 29 Μαρτίου. Η τελευταία του ανάρτηση είναι η απολογία του μετά από το χαστούκι, στην οποία έχει απενεργοποιήσει και τα σχόλια.

Πάντως και ο Rock έχει βγει κερδισμένος από το «χαστούκι» που έφαγε. Οι πωλήσεις εισιτηρίων για τη νέα του περιοδεία εκτοξεύθηκαν στα ύψη. Σε μια ανάρτηση στο Twitter, το site πώλησης εισιτηρίων TickPick είπε: «Πουλήσαμε περισσότερα εισιτήρια για τον Chris Rock κατά τη διάρκεια μιας νύχτας από ό,τι κάναμε όλο τον προηγούμενο μήνα».

Τα καλά νέα για τον Smith, δεν σταματούν, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι ακόμη μια ταινία Bad Boys είναι στα σκαριά. Μιλώντας στο  Deadline, ο πρόεδρος της Sony, Tom Rothman, επιβεβαίωσε ότι η τέταρτη ταινία θα μπορούσε να συνεχιστεί παρά το περιστατικό στα Oscars. «Αυτή η ταινία βρίσκεται σε εξέλιξη και εξακολουθεί να είναι. Ήταν ένα ατυχές συμβάν. Ξέρω τον Smith εδώ και χρόνια, και γνωρίζω ότι είναι καλός άνθρωπος».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία παραγωγής του Smith, Westbrook, εργάζεται πάνω σε ένα sequel του τρόμου επιστημονικής φαντασίας «I Am Legend» του 2007, με τον Michael B Jordan να συμμετέχει στο καστ.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Elon Musk: Διακοπάρει στη Μύκονο παρά τα 44 δις που του ζητάει η Twitter

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στη Ζάκυνθο με την σύντροφό του – «Είναι ένας παράδεισος για διακοπές»

Μαίρη Βιτινάρος – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιοι είναι οι δύο νέοι coaches του GNTM