Τα γυρίσματα του ανανεωμένου GNTM έχουν ξεκινήσει με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σοφρωνίου να βρίσκονται στην κριτική των castings. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Χατζηπαντελή και ο Σοφρωνίου αποχωρούν μετά από το τέλος των castings, που ολοκληρώθηκαν.

Στο φετινό ριάλιτι θα δούμε πολλές εκπλήξεις, όπως μια μητέρα με την κόρη της, αλλά και νέα πρόσωπα στον ρόλο των coaches. Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βιτινάρος είναι τα μοντέλα που θα αναλάβουν τον προηγούμενο ρόλο του Καράβα. Είναι επιφορτισμένοι με το να καθοδηγούν τους διαγωνιζόμενους και να τους ενθαρρύνουν.

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Μαίρης Βιτινάρος μέσω Instagram. «Καλώς ήρθες στην οικογένεια όμορφη. Σ’ αγαπάμε πολύ», έγραψε η Καγιά στην φωτογραφία που ποζάρουν μαζί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Για την Βιτινάρος έχουμε ήδη γράψει πριν γίνει γνωστή η συμμετοχή της στο GNTM 5, ότι πρόκειται για μια Ελληνοαυστραλέζα που σαρώνει τις πασαρέλες. Είναι περιζήτητη στον χώρο της και από τα κορυφαία μοντέλα για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, χάρη στις τέλειες αναλογίες της. Ήταν αγγελάκι της Victoria’s Secret, ενώ οίκοι μόδας, όπως ο Versac,  και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie, και το Guess, την επέλεξαν για τις καμπάνιες του.

Αλλά και ο Χρήστος Μπίρμπας έχει ένα γεμάτο βιογραφικό. Έχει διακριθεί στον χώρο του μόντελινγκ, παρότι σπούδασε στην σχολή Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου. Έχει συνεργαστεί με Givenchy και Αrmani, ενώ συμμετείχε στα shows της ιταλικής Εβδομάδας Μόδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Birbas (@christosbir)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr: 

Ζήνα Κουτσελίνη: Έγινε πιο influencer κι από τους influencer χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα

Άγριες Μέλισσες: Ένα αιματοβαμμένο φινάλε που θα μείνει αξέχαστο – Οι σκηνές που αποθεώθηκαν

Σασμός: Οι δύο δυνατές σκηνές στο φινάλε και το τέλος που απογοήτευσε