Την Μύκονο επέλεξε ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της SpaceX, Elon Musk, για τις διακοπές του. Βρίσκεται από το Σάββατο στο «νησί των Ανέμων» και θα παραμείνει για λίγες ημέρες. Το πρόγραμμά του είναι φουλ, ενώ με τον επικείμενο «πόλεμο» με το Twitter, κάποιες στιγμές χαλάρωσης επιβάλλονται. Παρά τα 44 δις ευρώ που ζητάει η εταιρεία για αθέτηση συμφωνίας, εκείνος επιλέγει την Ελλάδα για να σπαταλήσει τα λεφτά του.

Η κάμερα του Mykonos Live TV «έπιασε» τον ιδιοκτήτη της Tesla την ώρα που αποχωρούσε διά θαλάσσης από το εστιατόριο Spilia στην περιοχή της Αγίας Άννας μαζί με την Natasha Bassett. Ήταν περιτριγυρισμένος από την ασφάλειά του, που φροντίζει να καλοπερνάει. Ένας από τους άνδρες κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο μπουκάλι ροζέ κρασί.

Έφτασε χθες το βράδυ, όπως έκανε γνωστό ένα tweet της Elon Jets, που έδειχνε ότι το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του Musk προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Στην συνέχεια κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του μεγιστάνα σε ένα tweet, που τον έδειχνε να επιβαίνει σε φουσκωτό. «Elon musk just arrived in Mykonos» έγραφε από κάτω.

Προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση στα κοσμικά σημεία της Μυκόνου, όπως η Χώρα. Είναι πιθανόν να μην μένει σε ξενοδοχείο και να προσπαθεί να κρατήσει κρυφό τον τόπο διαμονής του. Αν κρίνουμε από την μυστικοπάθεια, που τον χαρακτηρίζει, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό ότι είναι πατέρας ακόμα 2 παιδιών, μπορεί να μην κάνει καμία δημόσια εμφάνιση. Εθεάθη μόνο στο εστιατόριο «Σπηλιά» στην περιοχή της Αγίας Άννας, όπως έδειξαν αποκλειστικές φωτογραφίες του protothema.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Beyoncé: Επέκρινε το poster του «Austin Powers In Goldmember» επειδή την έκανε να φαίνεται «πολύ skinny»

Μαίρη Βιτινάρος – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιοι είναι οι δύο νέοι coaches του GNTM

Ξεσπάει η Ιωάννα Μπέλλα για τις πλαστικές: «Ό,τι θέλω θα κάνω»