Μετά από ένα χρόνο σχέσης, ο θρυλικός παλαιστής Χαλκ Χόγκαν, ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τη Sky Daily, όπως είναι το όνομα της συντρόφου του. Μιλώντας στο TMZ Sports ο άσος της πάλης δήλωσε ότι αυτός και η εκπαιδεύτρια γιόγκα, αρραβωνιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα, με τον 69χρονο να κάνει την πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο στην Τάμπα της Φλόριντα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «είχε πολύ άγχος για την πρόταση γάμου αλλά η Sky είπε “Ναι”». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μέλλουσα σύζυγός του, έχει τρία δικά της παιδιά και «ο Χόγκαν τα ερωτεύτηκε όλα».

Η αρχή της γνωριμίας τους

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στις αρχές του περασμένου έτους, με τον άλλοτε σταρ της WWE να προχωράει γρήγορα παρακάτω στη ζωή του, μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από τη δεύτερη σύζυγό του, Τζένιφερ ΜακΝτάνιελ.

Εκτός από τη ΜακΝτάνιελ, με την οποία παρέμεινε παντρεμένος από το 2010 ως το 2021, ο Χόγκαν είχε κάνει ακόμη έναν γάμο, με την πρώτη σύζυγό του, Λίντα, το 1983 που κράτησε ως το 2009.

Οι αναρτήσεις του Χόγκαν με την αρραβωνιαστικιά του είναι σπάνιες, μιας και ο ίδιος έχει ανεβάσει ελάχιστες φορές στο Instagram του με κοινά τους στιγμιότυπα. Στο πιο πρόσφατο, οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί από κάποια παραλία.