Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Αν Λέσλι Σμιθ ακύρωσαν ξαφνικά τον αρραβώνα τους, μόλις δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να παντρευτούν, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (04/04).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 92χρονος βαρόνος των μέσων ενημέρωσης έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο μήνα στην 66χρονη άλλοτε επαγγελματία υγείας με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 11 καρατίων, το οποίο θεωρείται ότι αξίζει έως και 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Περιγράφοντας το θυελλώδες ειδύλλιό τους ως «δώρο Θεού», το ζευγάρι δήλωσε ότι σχεδίαζε να παντρευτεί στα τέλη του καλοκαιριού.

Παρ’ όλα αυτά, ο αρραβώνας ακυρώθηκε απότομα το βράδυ της Δευτέρας (03/04), αφού το ζευγάρι κατέληξε απρόθυμα στην «αμοιβαία απόφαση» να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Μάλιστα, ένας φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι η Αν Λέσλι Σμιθ δυσκολεύτηκε με τη δημοσιότητα.

«Απλώς δεν μπορούσε να αντέξει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, είναι πολύ κλειστή. Κάθισαν και μίλησαν, χθες (04/04), και συμφώνησαν ότι ήταν καλύτερα γι’ αυτούς να χωρίσουν» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του ζευγαριού.

Πώς γνωρίστηκαν ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Αν Λέσλι Σμιθ

Η Αν Λέσλι Σμιθ γνώρισε τον Ρούπερτ Μέρντοχ σε μια εκδήλωση κρασιού στον αμπελώνα του στην Καλιφόρνια. Εκείνος περίμενε ένα δεκαπενθήμερο προτού ζητήσει να την ξαναδεί. Έξι μήνες αργότερα, διάλεξε προσωπικά ένα διαμαντένιο μονόπετρο, το οποίο έδωσε στην 66χρονη στις 17 Μαρτίου.

Μάλιστα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τρεις ημέρες αργότερα, με τον Ρούπερτ Μέρντοχ, να δηλώνει τότε στην εφημερίδα «New York Post»: «Ήμουν πολύ νευρικός, φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά, ελπίζω να είναι, είμαι ευτυχισμένος».

Από την πλευρά της, η ίδια πρόσθεσε: «Και για τους δυο μας είναι ένα δώρο από τον Θεό, γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο. είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια».