Το τροχαίο στην Ηλεία σημειώθηκε το μεσημέρι και οι 4 γυναίκες απεγκλωβίστηκαν σε κατάσταση σοκ. Χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού ποταμού…

Τυχερές μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν οι 4 γυναίκες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες. Το τροχαίο που έζησαν στην Ηλεία σημειώθηκε χωρίς να καταλάβουν το παραμικρό. Όπως είπε η οδηγός ακολουθούσαν πιστά το GPS αλλά ξαφνικά βρέθηκαν μέσα στην αρδευτική διώρυγα του Αλφειού ποταμού. Ευτυχώς κατάφεραν να βγουν από το όχημα χωρίς να κινδυνέψει η ζωή τους.

Πιο αναλυτικά σε μικρή απόσταση από το φράγμα του Αλφειού και μέσα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού, κατέληξε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις τουρίστριες.

Η οδηγός του οχήματος ακολουθώντας το GPS δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την μικρή αλλαγή πορείας που γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να καταλήξουν η ίδια, το αυτοκίνητο και οι τρεις συνεπιβάτιδές της στο νερό.

Για καλή τους τύχη το όχημα δεν βούλιαξε αμέσως και κατάφεραν εμφανώς όμως σοκαρισμένες, να βγουν εγκαίρως από αυτό.