Στοχευμένοι έλεγχοι έγιναν σε μπαρ και εστιατόρια στην Μύκονο ώστε να διαπιστωθεί εάν πραγματοποιούνται ή όχι τυχόν παραβάσεις των νομοθεσιών που διέπουν την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η αστυνομία βρήκε «λαβράκι», καθώς μετά τους ελέγχους προέκυψαν όχι μόνο παραβάσεις αλλά και προσαγωγές καθώς και μία σύλληψη.

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο κατά τις βραδινές ώρες της 24ης Ιουνίου 2022.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19 καταστήματα, ενώ ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός.

Επιπλέον, συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εντοπίστηκε εξωτερικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να κατέχει σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά, συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Υπενθυμίζεται ότι πολλοί κάτοικοι και καταστηματάρχες της Μυκόνου κάνουν λόγο για την «Κολομβία» της Ελλάδας, καθώς οι μαφιόζικες πρακτικές στο Νησί των Ανέμων δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, πριν λίγες μόνο ημέρες επιχειρηματίας παραλίγο να χάσει την ζωή του όταν έγινε θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρο άντρα που του είχε στήσει ενέδρα. 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Clarence Thomas: Για σεξουαλική παρενόχληση έχει κατηγορηθεί ο δικαστής που έκρινε παράνομες τις εκτρώσεις

Όσλο: Νεκροί και τραυματίες σε gay bar, λίγο πριν το Pride – Άντρας με πυροβόλο όπλο άνοιξε πυρ

Γυναικοκτονία – Κουκάκι: Βασανιστικά σκότωσε ο 55χρονος την σύζυγό του, νέες λεπτομέρειες για το έγκλημα