Έχουμε την 5η γυναικοκτονία για το 2022, αυτή τη φορά στο Κουκάκι. Άλλη μία φορά που ένας άντρας αφαιρεί την ζωή της συζύγου του όταν συνειδητοποιεί ότι δεν θα είναι πια κτήμα του. Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για το έγκλημα. 

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, βασανιστικός φαίνεται να ήταν ο θάνατος της 46χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού κατάλαβε ότι σκόπευε να φύγει.

Ο 55χρονος πρώην αθλητής της πάλης, την κυνήγησε με το μαχαίρι μέσα στο σπίτι και αφού την τραυμάτισε στην πλάτη, την μαχαίρωσε στο λαιμό και στο στήθος. «Ήπια, επέστρεψα σπίτι, τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» ανέφερε.

Ο 55χρονος, ο οποίος ήταν πρώην αθλητής της πάλης, εξαγριώθηκε όταν είδε την 46χρονη να ετοιμάζει βαλίτσα για ταξίδι και άρχισε να τη βρίζει. Το θύμα απάντησε και ο δολοφόνος της την ξυλοκόπησε, άρπαξε το μαχαίρι της κουζίνας και την κυνήγησε.

Αφού την τραυμάτισε στην πλάτη με το μαχαίρι στη συνέχεια το κάρφωσε στο λαιμό και στο στήθος της αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος. Όπως κατέθεσε «η ζήλεια ήταν αυτή που όπλισε το χέρι» του καθώς ο 55χρονος της ζητούσε να τα ξαναβρούν και το θύμα αρνήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι είναι για χρόνια σε διάσταση και ο συζυγοκτόνος έμενε σε άλλο σπίτι. Το βράδυ της Πέμπτης, ο 55χρονος μάγειρας πήγε μετά τη δουλειά στο σπίτι της 46χρονης, στην οδό Ματρόζου, για να μιλήσουν.

Τέλος, ο δράστης, πριν κλείσει πίσω του την πόρτα του διαμερίσματος για να φύγει μετά τη σφαγή της 46χρονης συζύγου του πήρε τηλέφωνο τον γιο τους λέγοντας «Τσακώθηκα με τη μητέρα σου. Πήγαινε σπίτι να δεις…».

Ο 24χρονος γύρισε σπίτι από την έξοδό του έντρομος για να δει την μητέρα του νεκρή, τυλιγμένη σε μια κουρτίνα και γύρω της ένα λουτρό αίματος.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

ΗΠΑ: Απόφαση «κόλαφος» – Το Ανώτατο Δικαστήριο καταργεί το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση

Ευλογιά των Πιθήκων: Εξελίσσεται σε «τρομαχτικούς» ρυθμούς – 50 έως τώρα οι μεταλλάξεις της

Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε άνθρωπος του Putin – Είχε τον χαρτοφύλακα με τους πυρηνικούς κωδικούς