Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην τηλεόραση, στη μεγάλη του αγάπη για τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τις δηλώσεις που έχει κάνει και κατά καιρούς έχουν σχολιαστεί εντόνως.

«Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να είναι και ταγός κοινωνικά, πρέπει να σηκώνει βάρη, να τους βοηθάει, να τους βγάζει από τη δύσκολη στιγμή. Δεν μετάνιωσα ποτέ που έκανα τις δηλώσεις αυτές για τους ομοφυλόφιλους. Οικογένειες ολόκληρες βρέθηκαν και μου είπαν ότι τους βοήθησα», σχολίασε.

Παράλληλα, απάντησε για το πώς διαχειρίζεται τα σχόλια που γίνονται και τον αφορούν. «Όταν ξέρεις την αλήθεια, άστους να το πάνε το ψέμα όπου θέλουν κάποιοι που έχουν αποφασίσει ότι ασχολούνται με ψέμα, με κίτρινο, με ροζ, με πορτοκαλί με τι άλλο… Τώρα αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, τότε εκεί τα πράγματα είναι περίεργα. Αν είσαι εντάξει, τους τσιγκλάς να το πάνε και πιο πολύ γιατί μετά ‘γυρίζει και κερδίζεις’ και ανεβαίνεις στην εκτίμηση του κόσμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Σχετικά με τις δύο μεγάλες τους αγάπες, την τηλεόραση και την τοπική αυτοδιοίκηση μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ ενημέρωσε το κοινό ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος. «Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».