Έξαλλοι ήταν στον Περισσό με την Έλενα Ακρίτα και μάλιστα κατόρθωσαν να πετύχουν μια μικρή… νίκη ενάντια σε Μέσο, σε δημοσιογράφο και, αν δεις τη μεγάλη εικόνα, σε κόμμα.

Το στόρι έχει ως εξής. Η Έλενα Ακρίτα σε ένα από τα podcasts της για το News247 αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των ηθοποιών. Και υποστήριξε ότι όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών «το ΚΚΕ τότε ‑που κατά παράδοση είχε δικό του άνθρωπο σε αυτό το πόστο- τον είχε χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα και να τα λέμε… Και μάλιστα και με επιχειρήματα του τύπου ότι είναι gay, ότι είναι το ένα, είναι το άλλο, γιατί το ΚΚΕ σε αυτά τα θέματα, πραγματικά, να μην κρυβόμαστε είναι ξεκάθαρα ομοφοβικό κόμμα».

Λόγια που δεν τα λες και ευγενικά. Ισχύουν όμως;

Το ΚΚΕ, με επιστολή του στο News247, υποστήριξε ότι τα παραπάνω «δεν έχουν ουδεμία σχέση με την αλήθεια, ούτε φυσικά με τις θέσεις και την πολιτική αντιπαράθεση του ΚΚΕ. Άλλωστε, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έχει συναντηθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα με τον κ. Μπιμπίλα κι έχει εκφράσει τη στήριξη του κόμματος σε κινητοποιήσεις και αιτήματα των ηθοποιών».

Πλην αυτών βέβαια, η Ακρίτα προχώρησε και σε μια πρωτοφανή αθλιότητα, αναφερόμενη σε ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά στην προσωπική ζωή του καθενός.

Τι έγινε λοιπόν; Ύστερα από επικοινωνία του γραφείου Τύπου της ΚΕ με την αρχισυνταξία του News247.gr το επίμαχο απόσπασμα αποσύρθηκε από την εκπομπή.

Σημειωτέον ότι η Ακρίτα, ως ακούγεται, θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Απορίας άξιον αν ισχύσει αυτό μετά τα όσα είπε ενάντια του ελληνικού κουμμουνιστικού κόμματος.

Όπως επίσης είναι απορίας άξιον αν η Ακρίτα συνεχίσει να υψώνει το δάκτυλο προς τον καθένα, ως πράττει εδώ και χρόνια, σε μια ξερολίαση και άποψη επί παντός επιστητού που δεν έχει προηγούμενο…