Στις 13 Οκτωβρίου, σε ένα λαμπερό πάρτι γιορτάσαμε τα 3 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας στο Ίλιον, χαρίζοντας super δώρα-έκπληξη και μοναδικές προσφορές στους παρευρισκόμενους.

Από 01 έως 13 Οκτωβρίου οι πελάτες του καταστήματος απόλαυσαν τις αγορές τους με -20% έκπτωση σε όλα μας τα είδη. Επιπλέον, με κάθε αγορά τους από το κατάστημα, συμμετείχαν στην κλήρωση για τρεις δωροεπιταγές αξίας 300€ η κάθε μία.

Fylliana

Η ομάδα της Fylliana σας περιμένει σε ένα σύγχρονο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, που προσφέρει στον καταναλωτή ιδανικές λύσεις για τη διακόσμηση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου. Έπιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα, πίνακες, φωτιστικά αποτελούν την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων του καταστήματος Fylliana-Inspired Spaces.

Fylliana

Το κατάστημα Fylliana στο Ίλιον ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών, σε έναν χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα. 

Fylliana

Έπιπλα επιλεγμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις και  πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

Γιατί το σπίτι μας εμπνέει!