Το ημερολόγιο έγραφε 16 Ιουνίου 1999, ήταν η ημέρα που ο γιος του δολοφονηθέντος προέδρου JFK, Τζον Κένεντι τζούνιορ, έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα, μαζί με τη σύζυγό του, Καρολίν Μπεσέτ. Ο Κένεντι, ο «πρίγκιπας» όπως τον αποκαλούσαν, ταξίδευε με την Καρολάιν για τον γάμο της ξαδέλφης του, στο Martha’s Vineyard.

Το αεροπλάνο που πιλόταρε ο ίδιος ο Τζον, έπεσε στα νερά του Ατλαντικού Ωκεανού, εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας. Η κατάρα των Κένεντι ήταν πια γεγονός και όλοι μιλούσαν γι’αυτή.

Γεννημένος το 1960, 17 ημέρες μετά την εκλογή του πατέρα του ως Πρόεδρος, ο Τζον Κένεντι τζούνιορ, πέρασε τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής του στον Λευκό Οίκο, μέχρι το 1963, όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονείται. Στον Λευκό Οίκο, μάλιστα, δημιουργήθηκε και το παρατσούκλι «Τζον-Τζον», χάρη σε έναν ρεπόρτερ που άκουσε λανθασμένα τον Τζον Κένεντι να τον φωνάζει έτσι, αφού ο μικρός και ατίθασος Τζον Τζούνιορ, κρυβόταν κάτω από το γραφείο του.

Αργότερα, ο Τζον πήγε σε ιδιωτικό σχολείο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Brown, Νομική. Εργάστηκε ως δικηγόρος για κάποια χρόνια, ωστόσο η δημοσιογραφία του έκλεψε την καρδιά. Το 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο του μηνιαίο περιοδικό «George», με το περιεχόμενο του να είναι πολιτικό, κοινωνικό και lifestyle. Το 1997, ο συνέταιρος του αποχώρησε και η δημοτικότητα του άρχισε να κατρακυλά. 

Η γνωριμία του με την Καρολίν Μπεσέτ

Κάθε γυναίκα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό και τη ζωή του Τζον τζούνιορ. Καρδιοκατακτητής όπως ήταν και ζεν πρεμιέ, πέρασαν από την προσωπική του ζωή γυναίκες όμορφες και διάσημες, ανάμεσά τους η Σίντυ Κρόφορντ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Ωστόσο, μία ήταν εκείνη που τον συνεπήρε βαθιά και κατάφερε να τον μαγέψει.

Ο λόγος για την ξανθιά, σικάτη και όμορφη Καρολίν Μπεσέτ, η οποία εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις στην Calvin Klein. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα και παντρεύτηκαν το 1996, σε κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε ένα μικρό νησί της Τζόρτζια. Στο τέλος της γαμήλιας δεξίωσης, ο Τζον εξομολογήθηκε πως δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο ευτυχισμένος στη ζωή του.

Το ζευγάρι, όπως ήταν αναμενόμενο, βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τα media, όπου κι αν εμφανιζόταν τα φλας των φωτογράφων έπαιρναν φωτιά. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση μαζί, ήταν τον Μάιο του 1999, δύο μήνες πριν τον θανατό τους.