Σοκαρισμένοι είναι οι υπάλληλοι της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά, που χθες βρήκαν μέσα σε απορρίμματα ένα ανθρώπινο κεφάλι. Οι αρχές έχουν ήδη συλλέξει τα πρώτα στοιχεία και ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος και να λύσουν το μυστήριο με τον νεκρό που έχει καταγωγή από την Ασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο έφτασε στα Χανιά από το Ρέθυμνο και από εκεί κατέληξε στα χέρια των εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν την σακούλα με το κεφάλι.

Στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστνομική Διεύθυνση Χανίων.

Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.