Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Βρετανού από μπράβους σε μπαρ στην περιοχή του Λαγανά, καθώς η Ζάκυνθος μαστίζεται για ακόμα ένα καλοκαίρι από παραβατικές συμπεριφορές των τουριστών αλλά και βίαιες αντιδράσεις από τους υπαλλήλους των νυχτερινών μαγαζιών.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή και οι εικόνες προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός με καταγωγή από τη Βρετανία έχει αναγνωρίσει μόνο έναν από τους άνδρες που τον χτύπησαν, έναν σερβικής καταγωγής υπάλληλο του κλαμπ που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι πληροφορίες για τα αίτια που οδήγησαν στην συμπλοκή και τελικά στον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα, είναι συγκεχυμένες. Ωστόσο σύμφωνα με εργαζόμενους στο κλαμπ, ο νεαρός Βρετανός, που ήταν βίαιος και εκτός εαυτού, χτύπησε άγρια μια 19χρονη κοπέλα και της επιτέθηκε και με μπουκάλι, γι’ αυτό και επενέβησαν.

Μάλιστα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, αναρτούν και φωτογραφίες της 19χρονης που με τα χτυπήματά της. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης που διαθέτει η Ζάκυνθος έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.