Μπορεί το απόγευμα του Σαββάτου να ανακοινώθηκε η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων εκλογών μετά τη δημόσια απολογία του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ο Κρητικός πολιτικός απέδειξε άμεσα ότι «ο άνθρωπος δεν αλλάζει».

Πέρα από τις ευθείες απειλές του Παύλου Πολάκη κατά δημοσιογράφων στο πρόσφατο παρελθόν, ο βουλευτής Χανίων ζήτησε από τον Νίκο Χατζηνικολάου με ανάρτηση του να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την «έκρηξη» του δημοσιογράφου ο οποίος απάντησε στον Παύλο Πολάκη μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM.

«Τι λες ρε καλλιτέχνη; Ψήφισα εγώ μνημόνια; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Tι λες ρε άσχετε, άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη; Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη που υποσχόσουν στους πολίτες ότι θα καταργήσεις τα μνημόνια και πήγες και τα ψήφισες και τα εφάρμοσες.

Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για τον Παύλο Πολάκη. Κάναμε κάτι αστειάκια αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για αστεία, είναι επικίνδυνος», κατέληξε εμφανώς εκνευρισμένος ο γνωστός δημοσιογράφος.