Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε άμεσα, την Τετάρτη (29/03), στον Παύλο Πολάκη, όταν ο δεύτερος κατηγόρησε τον πρώτο πως έχει αρρύθμιστα και ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, ύψους άνω των 32 εκατομμυρίων ευρώ. Εντούτοις, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως πρόκειται για «ρυθμισμένη χρέη και εξοφλούνται κανονικά».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «”Καλημέρα, καλημέρα”, κ. Νίκο Χατζηνικολάου. Πριν από μια εβδομάδα, με έβρισες χυδαία. Σήμερα, σου απαντώ με στοιχεία: Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα, ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 ευρώ;».

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν έγκαιρος και ο δημοσιογράφος – εκδότης έγραψε: «Τα χρέη των εταιρειών, στις οποίες αναφέρεστε, είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Γι’ άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό .Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Ακόμα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Οι εταιρείες, τις οποίες συκοφάντησε με τα ψέματά του ο Πολάκης, θα προσφύγουν άμεσα στη Δικαιοσύνη εναντίον του».

Δεν ήταν η πρώτη διαδικτυακή τους κόντρα

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, είχε σχολιάσει με τον δικό του τρόπο, στις 18 Μαρτίου, την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έγραψε: «Ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μην χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Με τη σειρά του, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου ως εξής: «Περιμένω. Εδώ είμαι! Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό γι’ αυτά που κανετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε…».

Τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε, γράφοντας: «Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».

Photo credits: ΑΝΤ1 | Eurokinissi