Την απογοήτευση της για την σαρωτική νίκη της ΝΔ και την χαμηλή επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ραλλία Χρηστίδου. Μπορεί η ίδια να κατάφερε να επανεκλεγεί, το εύρος όμως της ήττας φαίνεται πως την επηρέασε ιδιαίτερα, καθώς όπως αναφέρει, δεν μπόρεσε να κοιμηθεί καθόλου μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτηση της η Ραλλία Χρηστίδου γράφει:

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν εχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία.

Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ξανά κατατάσσοντας με στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα, τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτος των τοιχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα», γράφει στην ανάρτησή της στο Instragram η Ραλλία Χρηστίδου.