Διαδοχικές συναντήσεις με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της 21 Μαΐου, Μυρτώ Κοροβέση και Μάριο Αθανασίου, είχε νωρίτερα στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο γνωστός ηθοποιός θα πολιτευθεί στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ενώ θα είναι η δεύτερη φορά που διεκδικεί την ψήφο του λαού μετά τη συμμετοχή του στον συνδυασμό της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής», εκλεγόμενος περιφερειακός σύμβουλος στις αυτοδιοικητές εκλογές του 2019.

Μάριος Αθανασίου

Η Μυρτώ Κοροβέση, από την πλευρά της, είναι 25 ετών, αποτελεί τη νεότερη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δίνει την εκλογική μάχη της στην Ανατολική Αττική.

Μάριος Αθανασίου

Τα βιογραφικά των 2 υποψηφίων

Ο Μάριος Αθανασίου είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών και γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1974 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.

Το 1995, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1998.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής».

Η Μυρτώ Κοροβέση είναι μόλις 25 ετών και είναι η νεότερη υποψήφια στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην ανατολική Αττική. Είναι δικηγόρος και απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές και γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Διόνυσο.