Μακριά από τα τεκταινόμενα της ελληνικής πολιτικής σκηνής φαίνεται πως μένει η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά μετά τις εκλογές παραιτήθηκε.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε ανάρτησή της γνωστοποίησε το ταξίδι που έκανε στον Ατλαντικό με πλοίο και στη φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται να κάθεται σε παράθυρου του πλοίου, ενώ χαμογελάει κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό. Όπως γράφει εκπλήρωσε τον στόχο της να διασχίσει τον Ατλαντικό: «Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”» γράφει, τονίζοντας πως άξιζε και ότι «όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας».

Η ανάρτηση που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου

«Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο.

Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”

Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα μαι τόσο μακριά από στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς.

Και πράγματι. Συνάντησα ό,τι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες.

Άν άξιζε;

Και με το παραπάνω!

Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη
θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας.

Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής».

Πόπη Τσαπανίδου