Χαλαρή κουβέντα είχε το μεσημέρι σε καφέ στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ευδιάθετος ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα.

Μητσοτάκης

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους περιεστράφη γύρω από τον αθλητισμό, άλλωστε υπάρχει αύριο βράδυ η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων «ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος. Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα».

Μητσοτάκης

Ποδόσφαιρο με τους φίλους του, δείπνο με τη σύζυγό του και τα παιδιά του

Μετά τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε να παίξει ποδόσφαιρο με φίλους και παλαιούς συμμαθητές του, όπου αγωνίζεται ως δεξί χαφ και εκτελεί τα πέναλτι που κερδίζει η ομάδα του.

Μητσοτάκης

Το βράδυ, ο πρωθυπουργός θα δειπνήσει με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του Δάφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία και αύριο το πρωί θα ψηφίσει στην Κηφισιά.