Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Action24, αναφέρθηκε στο πρόσωπο που πρώτο αποκάλυψε το όνομα της καταγγέλλουσας στην υπόθεση Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, δείχνοντας μέλος του Συριζα, ενώ νωρίτερα, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε επίσης ότι γνώριζε το όνομα της.

Η ίδια η κυρία Αρετή Αθανασίου πάντως, με ανάρτησή της διασαφηνίζει την σχέση της με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα, αναφέρει ότι δεν έκανε εκεινη την αποκάλυψη των στοιχείων, αλλά ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως φαίνεται στο ακόλουθο απόσπασμα λέει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η ελληνική κοινή γνώμη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της για το αν ξέρανε, πώς ξέρανε, τι δεν ξέρανε. Όταν εγώ είπα ότι πιστεύω ότι ο τσίπρας γνώριζε, δεν είχε μιλήσει ο κ. Κούλογλου για να αποκαλύψει ότι δύο χρόνια πριν τον είχε καλέσει ο κ. Παπαδημούλης σε απολογία, ούτε η κ. Τσαπανίδου για να αποκαλύψει ότι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβρη του 2022 το διερευνούσαν με εντολή Τσίπρα, ούτε είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ονομάζεται Αρετή Αθανασίου αυτή που έκανε τη διαρροή του ονόματος της κυρίας καταγγέλλουσας. Το όνομα της κυρίας που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο – επειδή ακούω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποποιείται την ευθύνη – έχει ανακαλυφθεί στο Twitter, αν και το διέγραψε μετά. Άρα αυτή έγραψε κατευθείαν το όνομα της καταγγέλλουσας, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Αρετή Αθανασίου, παίρνοντας θέση νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Ντροπή του που εργαλειοποιεί μια τόση ευαίσθητη υπόθεση και ψεύδεται δημόσια, για να συκοφαντήσει και να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναλυτικά τονίζει: