Ποικίλες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια φράση του Πάνου Σκουρλέτη, σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega για τις εκλογές. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «σας έκανε ανθρώπους».

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσε με τη βουλευτή της ΝΔ σχετικά με την οικονομία και τα παράλληλα νομίσματα που πρότεινε ο πρώην ΥΠΟΙΚ επι ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν η κυρία Μπακογιάννη σχολίασε «μιλάτε σαν να μην έχετε κυβερνήσει τέσσερα χρόνια».

Τότε ο κ. Σκουρλέτης απάντησε με ύφος και σε έντονο τόνο στην κυρία Μπακογιάννη: «Όχι, έχουμε κυβερνήσει. Σας σώσαμε και σας κάναμε ανθρώπους».

Ωστόσο, ο κ. Σκουρλέτης αντιλαμβανόμενος ότι το σχόλιό του ήταν ιδιαίτερα «βαρύ», έσπευσε να ανασκευάσει. «Οικονομικά μιλάω. Όταν βγάζουμε κάποιους από τη χρεοκοπία, δεν στηρίζουμε τους ανθρώπους στα πόδια τους; Αυτό εννοώ», είπε επιχειρώντας να μαζέψει τη φράση του που «πάγωσε» τους παρευρισκόμενους.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα με το σχόλιο του Π. Σκουρλέτη:

Τα σχόλια στο twitter

Τη φράση αυτή δεν άφησαν να πέσει κάτω οι χρήστες του twitter οι οποίοι σχολίασαν τη συγκεκριμένη φράση, άλλοι ήπια και άλλοι πάλι με πιο έντονο λόγο.