Τη στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της κάλπης της 21ης Μάϊου παρέχει ο Σταύρος Μπένος, ο οποίος τώρα τίθεται επικεφαλής του επιτελείου της υποψήφιας βουλευτή Μεσσηνίας Αριστέας Καζάκου.

Μάλιστα ο πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη δεν αποκλείεται μελλοντικά να παίξει ρόλο στα πολιτικά τεκταινόμενα και στις μετεκλογικές εξελίξεις.

Ο τοπογράφος-μηχανικός και πρώην δήμαρχος Καλαμάτας επαναδραστηριοποιείται πολιτικά. Τα τελευταία δυο χρόνια είχε δώσει όλες του τις δυνάμεις στο σχεδιασμό ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας. Έχοντας εμπειρία ως δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της ανασυγκρότησης της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, μετά τους σεισμούς του ΄86 δέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις πυρκαγιές του 2021 που κατέκαψαν το βόρειο τμήμα της Εύβοιας και ανέλαβε την εκπόνηση σχεδίου ανασυγκρότησης της πληγείσας περιοχής του νησιού.

Τώρα αποφάσισε να μετέχει στο κεντρικό επιτελείο της υποψήφιας βουλευτή και δικηγόρου Αριστέας Καζάκου, ενώ παράλληλα είναι θερμή η τοποθέτησή του για την εκλογική προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη συγκυρία για τη χώρα.

«Η ιστορική μας παράταξη ήταν πάντα παρούσα και έδινε λύσεις σε πολύ κρίσιμες στιγμές, ενίοτε με όρους αυτοθυσίας. Έτσι και τώρα είναι η μεγάλη ελπίδα για να εμπεδωθεί κλίμα σταθερότητας και καθαρής ματιάς στο μέλλον, που είναι ο μεγάλος πόθος του λαού μας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.