Επιμένει στην παραίτησή της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή τους που δημοσιοποιήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι το όνομά της είχε ανακοινωθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όμως φέρεται να αποφάσισε να απέχει τελικά, εξαιτίας της υποψηφιότητας στον νομό του Παύλου Τονικίδη, πρώην προέδρου του τοπικού επιμελητηρίου, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αγαθοπούλου εισηγήθηκε να επανεξεταστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στον νομό, πρόταση όμως που δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα.

Κατόπιν, ωστόσο, η κ. Αγαθοπούλου υποστήριξε πως η ίδια δεν ζήτησε ποτέ να αποχωρήσει κάποιος άλλος υποψήφιος από το ψηφοδέλτιο «ούτε να αλλάξει κάποια ειλημμένη απόφαση συλλογικού οργάνου για κάποιο άλλο όνομα, παρά μόνο για το δικό μου».

Σημείωσε ότι είχε καταθέσει «πολύ καιρό πριν στα αρμόδια όργανα» την παραίτησή της, δηλώνοντας ότι «δεν με ενδιαφέρει με την παρουσία μου ούτε να ξεπλένω ούτε να υπερασπιστώ ονόματα που έχουν συνδεθεί με συμπεριφορές και πρακτικές, στις οποίες το κόμμα μας μια ζωή ήταν απέναντι».

Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε πως δεν φοβάμαι για την εκλογή της «όπως κάποιοι καλοθελητές πρόλαβαν να πουν».