Η εκλογική άνοδος της Νίκης και οι αυξημένες πιθανότητες του κόμματος να βρεθεί στη Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου έχουν προκαλέσει παροξυσμό στους υποστηρικτές του και συγκίνηση στους υποψηφίους βουλευτές.

Κανένας όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Κωνσταντίνο Καρατσομπάνη, που είναι τέταρτος στη λίστα του ψηφοδελτίου στη Β’ Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος κατά την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων στη συγκέντρωση του κόμματος στο Βελλίδειο, την περασμένη Κυριακή, μάλλον ένιωσε έντονη συγκίνηση στην προοπτική το κόμμα «Νίκη» να ξεπεράσει το όριο του 3%.

«Γίνονται θαύματα», είπε στο κοινό. Η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη για τον ίδιο, καθώς ξέσπασε σε λυγμούς.

«Αυτό που ζούμε σήμερα εδώ και τώρα, είναι ένα θαύμα», είπε. Αν και οι συγκεντρωμένοι δύσκολα μπορούσαν να ακούσουν τα λεγόμενά του, ο τόνος του μάλλον τους συγκίνησε, καθώς ξέσπασαν σε ένθερμο χειροκρότημα.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνέχισε στον ίδιο τόνο, λέγοντας με έμφαση και διατηρώντας τη συγκίνηση ότι «την άλλη Κυριακή θα βιώσουμε ακόμη ένα θαύμα» και κατέληξε με μία θρησκευτική αναφορά, χρησιμοποιώντας ρήση από τον ύμνο από τον Όρθρο των Χριστουγέννων «Όπου Θεός δε βούλεται νικάται φύσεως τάξις».

Κλείνοντας, απορία προκάλεσε η επιλογή του να κλείσει την ομιλία του με την ευχή «Χριστός Ανέστη», με το Πάσχα να έχει περάσει εδώ και μόλις…. 67 μέρες.

Απολαύστε υπεύθυνα ένα πραγματικό διαμάντι!