Μπαρούτι μυρίζει στο ΠΑΣΟΚ, καθώς φαίνεται ότι έχουν βγει τα μαχαίρια ανάμεσα σε πρωτοκλασάτα στελέχη, τα οποία ερίζουν για την «ιερή αγελάδα», δηλαδή την πρώτη (και πιθανών μοναδική εκλόγιμη) θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες. δύο άνθρωποι που βρίσκονται στο (πολύ) στενό επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη ψάχνουν πως θα «φάει» ο ένας τον άλλο, προκειμένου να έχουν μια (σίγουρη) θέση στην επόμενη Βουλή. Ουδείς, μάλιστα, εκ των δύο έχει εκφράσει την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος σε κάποια περιφέρεια, δεδομένου ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είχαν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, καθώς πρακτικά θα πρέπει να… δυσαρεστήσει έναν εκ των συνεργατών του. Εκτός και αν πάει σε μια διαφορετική επιλογή, δηλαδή ενός ανθρώπου δεν βρίσκεται στο κομματικό επιτελείο. Θυμίζουμε, τέλος, ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από το επιτελείο Ανδρουλάκη, με τον οποίο είχε διαφωνίες ως προς τη στρατηγική του κόμματος. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος παραμένει -όπως λέει- στο πλευρό του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ…