🛏️ Σχεδόν δεν κοιμήθηκαν, μαθαίνω, χθες στη Χαριλάου Τρικούπη μετά τις δηλώσεις Θάνου Πλεύρη για γιατρό-συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ που φέρεται να εμπλέκεται στην αναρρωτική άδεια του προϊσταμένου του σταθμάρχη. Και χαράχθηκε η μετά-Τεμπών στρατηγική, αφού η ατάκα ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια αποπροσανατολισμού ώστε να συμπεριληφθεί και το ΠΑΣΟΚ στη συλλογική ευθύνη της τραγωδίας.

🟩 Πρακτικά από το κίνημα θα ακούγεται πλέον η ατάκα περί ««μιας γαλάζιας παρέας του Μαξίμου» που κυβερνά και έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία ενώ, ως ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρέπει να αναδεχθούν οι ευθύνες του «επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη» στοχεύοντας κυρίως στον Κώστα Καραμανλή. Εύκολο θύμα, εδώ που τα λέμε…

🆘 Ειρήσθω εν παρόδω, η αυριανή στήλη θα σας έχει αποκλειστικούλι για τον πρώην, πλέον, υπουργό…

🚊 Αρκετά πειστικός, διαβασμένος και με επιχειρήματα εμφανίστηκε στο χθεσινό δελτίο του Mega ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στα όρια ηλικίας και στις μετατάξεις στον ΟΣΕ.

⁉️ Όσο για το αφήγημα, ότι ο (μοιραίος) σταθμάρχης μπήκε με ρουσφέτι στο πόστο του; πώς να έχει προνομιακή μεταχείριση όταν ο ΟΣΕ ζητούσε 18 σταθμάρχες, βγήκε προκήρυξη για ισάριθμες θέσεις και από αυτούς ανταποκρίθηκαν δύο;

📺 Τούτα ως η μία όψη. Η άλλη ήταν το «τιτίβισμα» του Αδωνη Γεωργιάδη όπου επικρίνει την παρουσιάστρια του δελτίου του Mega, Ράνια Τζίμα, επειδή… γιατί; Επειδή κάνει τη δουλειά της; Μπροστά αυτό φαίνεται, πίσω να σας θυμήσω προ μηνών τον καυγά του με την Τζίμα, on camera, για άλλο θέμα. Δεν τα ξεχνά αυτά ο υπουργός…

🤝 Διευρυμένες εκτενείς συσκέψεις έγιναν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο Μαξίμου με τη συμμετοχή αρκετών υπουργών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις κουβέντες ότι δεν θα μιλήσει για εκλογές, προηγούνται άλλα. Όπως και έγινε, κι ας γκρινιάζουν αρκετοί νυν βουλευτές και υποψήφιοι ότι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι λίστες.

🗣️ Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι ο Μητσοτάκης, μετά τις προαναφερθείσες συσκέψεις, επέλεξε να προχωρήσει σε απολογητική δήλωση την Κυριακή. Μπορεί μερικοί υπουργοί να τον ψέγουν, σε ιδιαίτερες κουβέντες τους, ότι δεν τους ακούει αλλά αποδείχθηκε το αντίθετο.

📲 Συνάμα, τα τελευταία 24ωρα ο πρωθυπουργός συνομίλησε τηλεφωνικά με γονείς και οικείους θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, χωρίς να πάρει δημοσιότητα. Ας του πιστωθεί…

😱 Τι φοβούνται τα τελευταία 24ωρα περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ; Μα να μιλήσει ο Παύλος Πολάκης για τα Τέμπη – κι άντε να το μαζέψεις μετά.

🗳️ Συν ότι, όπως και στη ΝΔ, αλλά κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί πολύ μεγάλη γκρίνια στην επαρχία καθώς οι λίστες των υποψηφίων δεν έχουν ολοκληρωθεί. Σε μερικούς νομούς π.χ. αντί για πέντε ονόματα δημοσιοποιήθηκαν τρία. Μεγάλη η καθυστέρηση.

📻 Δεν επαναπαύονται οι Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος. Μετά τα Action24, Attica TV και Flash.gr αλλά και την σχεδιαζόμενη επένδυση στην Παγκρήτια Τράπεζας, σχεδιάζουν και το ραδιόφωνο του ιστορικού Flash. Θα είναι σε συχνότητα, θα είναι σε web radio, θα σας γελάσω. Ακόμη το σκέφτονται.