Εικαστικά είναι όμορφο, δεν λέμε, εν είδει προαναγγελίας για το αποψινό (21/11, 21:45) Ελλάδα – Γαλλία για το φινάλε της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Με Ολιβιέ Ζιρού σημαιοφόρο αλά Ναπολέοντα (επίκαιρο, μιας και βγαίνει η ομώνυμη ταινία του Ρίντλεί Σκοτ στις κινηματογραφικές αίθουσες) και τους Νταγιό Ουπαμεκανό, Ζιλ Κουντέ, Τεό Ερνάντεζ και Αντριάν Ραμπιό, τρόπον τινά υπασπιστές του στην προσπάθεια να νικήσουν, με φόντο την Ακρόπολη.

Μόνο μια απορία, ένσταση πιο σωστά: ΟΚ, ωραίο είναι να χρησιμοποιούμε γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, αλλά να ξέρουμε και τι σημαίνουν όχι μόνο επειδή γράφουν διαφορετικά, πιασάρικα αν προτιμάτε, στο φόντο! Δηλαδή πραγματικά αναρωτιόμαστε τι θέλει να πει ο ποιητής γράφοντας GRΣCS – FRΑΠCΣ…

Γαλλία

Μετά το Ελλάδα – Γαλλία τα σημαντικά…

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το σημαντικό στο σημερινό Ελλάδα – Γαλλία είναι το αγωνιστικό. Με την Εθνική μας να κυνηγάει μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι, ένα θετικό αποτέλεσμα στην Opap Arena κόντρα στους Τρικολόρ.

Θα είναι ένα μεγάλο ψυχολογικό boost εν όψει των playoffs πρόκρισης στην τελική φάση, που μάθαμε προς το πρώτο εμπόδιο που μας περιμένει είναι το Καζακστάν. Και μετά, με το καλό, όποιος περάσει από το Γεωργία – Λουξεμβούργο, με έπαθλο μια θέση στα γήπεδα της Γερμανίας.