Ο Λεμπρόν Τζέιμς και κατά πολλούς εκ των κορυφαίων παικτών μπάσκετ όλων των εποχών, δημοσίευσε το Σάββατο στο Instagram ένα βίντεο με τον 18χρονο γιο του να παίζει πιάνο.

«Μεγάλη αναγέννηση! Ο Θεός είναι μεγάλος! Μπρόνι είσαι καταπληκτικός! Τόσο απλά! Συνέχισε έτσι νεαρέ! Είμαστε εδώ μαζί σου σε κάθε βήμα», έγραψε στη λεζάντα ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Εκπρόσωποι της οικογένειας Τζέιμς ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι ο Μπρόνι υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την ομάδα μπάσκετ του USC τη Δευτέρα. Η κατάστασή του ήταν σταθερή μετά τη μεταφορά του στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai.

Ο αθλητικός καρδιολόγος Merjie Chukumerjie, ο οποίος περιέθαλψε τον Μπρόνι στο Cedars-Sinai, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά η «εξέτασή του θα συνεχιστεί» καθώς θα προσδιορίζεται η αιτία της καρδιακής ανακοπής του.

Ο Μπρόνι βγήκε με την οικογένειά του για δείπνο αργότερα την ίδια μέρα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Οι Trojans έκαναν προπόνηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επερχόμενη περιοδεία φιλικών αγώνων σε Ελλάδα και Κροατία.