Η ταινία Barbie με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι συνεχίζει να σπάει ταμεία και μάλιστα κοντεύει να ξεπεράσει τα 775 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως.

Ενώ λοιπόν όλος ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς Barbie και τα βλέπει όλα ροζ, κάποια γραφεία τελετών είπαν να δώσουν ροζ απόχρωση και στο τελευταίο ταξίδι προς τον άλλο κόσμο.

Έτσι, κατασκεύασαν ροζ φέρετρα, εμπνευσμένα από την Barbie, σύμφωνα με τη New York Post, θέλοντας να γιορτάσουν τις στιγμές που έχει ζήσει ο πελάτης τους.

«Αυτό το φέρετρο, με το εντυπωσιακό έντονο ροζ χρώμα του, αντιπροσωπεύει τη σπίθα και την ενέργεια εκείνων των αξέχαστων στιγμών που έζησαν.

Είναι μια υπενθύμιση ότι τις ιστορίες μας αξίζει να τις θυμόμαστε και να τις γιορτάζουμε με χρώμα και ζωντάνια. Είθε αυτό το αφιέρωμα να είναι μια γιορτή γεμάτη αγάπη, χρώματα και αξέχαστες αναμνήσεις», αναφέρει σχετική διαφήμιση.

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στο Ελ Σαλβαδόρ, το οποίο είχε λανσάρει ροζ φέρετρο ήδη από πέρσι, δήλωσε ότι μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie, η ζήτηση εκτοξεύτηκε, ενώ δεν έκρυψε πως υπήρξε και στιγμή που τα εν λόγω φέρετρα εξαντλήθηκαν.