Ένα γεράκι πετά στον ουρανό όταν εντοπίζει στο έδαφος ένα φίδι. Προσγειώνεται με φόρα και το αρπάζει. Κι αυτή είναι η αρχή μιας περιπέτειας που βίωσε μια γυναίκα από το Τέξας, όσο έκανε δουλειές με το τρακτέρ στη φάρμα της.

Όπως γράφει η New York Post, η Πέγκυ Τζόουνς είχε ξεκινήσει τη ρουτίνα ακόμα μιας απαιτητικής μέρας στη φάρμα. Όταν ξαφνικά, ένα φίδι προσγειώθηκε στο χέρι της.

«Έπεσε από τον ουρανό και άρχισε να με σφίγγει πάρα πολύ σφιχτά. Κουλουριάστηκε στο δεξί χέρι μου και αιφνιδιάστηκα».

Το να σου πέσει φίδι από τον ουρανό στο χέρι δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα, αλλά πάντα μπορούν να ακολουθήσουν και χειρότερα.

Δευτερόλεπτα μετά, στο χέρι της προσγειώθηκε ένα γεράκι. Για την ακρίβεια το γεράκι που κουβαλούσε στα νύχια του το φίδι και από απροσεξία του έπεσε.

«Άρχισε να με χτυπά με μανία προσπαθώντας να πάρει πάλι πίσω το φίδι. Με έκοβε συνεχώς με τα νύχια του και μου έκανε βαθιές πληγές».

Η Πέγκυ Τζόουνς έβαλε τα κλάματα, άρχισε να ουρλιάζει και ο σύζυγός της τη βρήκε χωρίς γεράκι και φίδι στο χέρι, αλλά γεμάτη αίματα.

Όπως αποδείχθηκε, όλες οι πληγές έγιναν από το άγριο πουλί καθώς το μόνο που έκανε το φίδι στην προσπάθειά του να σωθεί, ήταν να τη σφίξει σε βαθμό που μελάνιασε το χέρι της.