Το γεγονός έλαβε χώρα σε καφέ της περιοχής των Πετραλώνων και συγκεκριμένα σε καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης, όταν την περασμένη Τετάρτη (13/12) 28χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υπάλληλο του καταστήματος.

Ο νεαρός άνδρας εισήλθε στην καφετέρια επί της οδού Θεσσαλονίκης με αφορμή έναν ελαφρύ τραυματισμό που είχε στο χέρι του.

Η υπάλληλος του καταστήματος προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, όμως ο 28χρονος στην πορεία της επιτέθηκε ενώ της κρατούσε με δύναμη τα χέρια και άρχισε να την απειλεί και να την βρίζει, λέγοντας πως θέλει να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Πετράλωνα: Θύμα επίθεσης του νεαρού και υπάλληλος διπλανού καταστήματος

Παρά τις συνεχείς παραινέσεις της κοπέλας να την αφήσει, ο 28χρονος συνέχισε να την απειλεί.

Κάποια στιγμή στο κατάστημα εισέβαλε υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος που άκουσε τις φωνές της κοπέλας και προσπάθησε να ηρεμήσει και να απομακρύνει τον νεαρό.

Εκείνος όμως, ενώ βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι. Στην πορεία παρενέβησαν διερχόμενοι πολίτες, οι οποίοι κατάφεραν να απομακρύνουν τον 28χρονο από το καφέ.

Η παθούσα σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε το κέντρο Άμεσης Δράσης και λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 28χρονο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.