Έναν νέο δρόμο φαίνεται πως βρήκε στη ζωή του ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής στις πρόσφατες κάλπες αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από όλα τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός και διεκδικήτής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε σε πανηγύρι στη Δεσφίνα Φωκίδας, όπου και έπαιξε ντραμς στο πλευρό του τραγουδιστή Χρήστου Μενιδιάτη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για την εμπειρία του.

«Η εμπειρία ήταν αξέχαστη για πάρα πολλούς λόγους. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ό,τι κι αν λένε, το πανηγύρι το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα, εξ ου και γίνονται τόσα πολλά. Δεν υπάρχει χωριό που να μην κάνει το δικό του πανηγύρι», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν πάρα πολλά νέα παιδιά, ωραίες παρέες, πάρα πολλές από τις οποίες είχαν έρθει για μένα και μου το έλεγαν. Δεν είναι κάτι που το κάνω επαγγελματικά αλλά μου έκανε την τιμή ο Χρήστος Μενιδιάτης να θέλει να παίξω μαζί του», ανέφερε στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Χρήστο Μενιδιάτη αλλά και τις άλλες δύο προτάσεις που του έγιναν.

«Όταν είπα στο ραδιόφωνο στον Γιώργο Κουβαρά ότι θα ήθελα να παίξω ντραμς, ένας άνθρωπος που κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις μου έκανε τρεις προτάσεις. Η μία ήταν να παίξω με τον Λευτέρη Πανταζή, η άλλη με τον Νίκο Μακρόπουλο και η τρίτη με τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Επειδή δεν μπορούσα να παίξω στις πρώτες δύο, έπαιξα σε αυτό το πανηγύρι», περιγράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είχα πολύ μεγάλο άγχος, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Είναι ένα όργανο διαμάντι, που θέλει πολλή προσπάθεια, αλλά είναι τέλειο», είπε εξηγώντας μάλιστα πως παίζει ντραμς τους τελευταίους 13 μήνες.